Вистаграм

Добро утро… И денес читајте естрадно-магазински вести на Вистина.ком.мк

Добро утро… И денес читајте естрадно-магазински вести на Вистина.ком.мк

1.Каролина Гочева се стопи со боите на летото: Mакедонско девојче во фустан како китка шарена (фото)

2. Таша е тетовирана сирена, зашто она така сака: Ја познавате ли најтетовираната Македонка? (ФОТО+ВИДЕО)

3. Овој Македонец се погрижи за изгледот на Луна Џогани за финалната забава во „Задруга“

4.Сите ја знаете секси газдарицата Преслава од „Преспав“, а сега Јана Маринова се пофали со нова фризура (фото)

5. Знаете ли зошто Лила не може да нурка, а може да појадува во вода? (ФОТО+ВИДЕО)

  • …И уште многу други интересни, скокотливи, занимливи… содржини читајте и денес, само на Вистина.ком.мк! Зашто се’ друго е… знаете веќе што!