Радио Милева
нема зима за неа

Викторија Лоба се качи на скии: Македонската пејачка во декември ужива во зимските лудории (фото)

Викторија Лоба се качи на скии: Македонската пејачка во декември ужива во зимските лудории (фото)

Иако календарски веќе е зима и владеат ниски температури, надвор се уште немаме снежна покривка или барем не на пониските места.

Оние кои се љубители на зимата и снегот, ја подготвија зимската опрема, куферите и заминаа некаде на зимување.

А бидејќи скијањето како спорт не е за секого, само оние најхрабрите се качија на скии и се впуштија во зимските игри и предности кои ги носи ова годишно време.

Македонската пејачка со руско потекло Викторија Лоба месец декември секоја година го резервира за да замине некаде на одмор и да ужива во зимските лудории.

Така беше и овојпат кога Лоба ги зема скиите и замина да ужива во скијањето.Таа во кусите приказни на „Инстаграм“ објави неколку фотографии и покажа како ужива.

Имено, таа објави фотографија на која е качена на скии и се впушти во скијањето на Копаоник.

Викторија објави и „Инстаграм стори“ и покажа како изгледаат нејзините зимски утра односно покажа каков поглед има.

И да врне и да вее и бура да коси, тоа за Лоба ништо не е, таа знае како да ужива и на ниски температури.

фото: принтскрин/инстаграм/викторија лоба

Останати вести од Радио Милева