Радио Милева
Вакумирана...

Викторија Лоба подготвена за уште еден викенд од соништата: Какво расположение – такво положение! (ФОТО)

Викторија Лоба подготвена за уште еден викенд од соништата: Какво расположение – такво положение! (ФОТО)

„Се’ за љубов“… како насловот на познатото ТВ шоу. Само во случајов, се’ за љубов кон професијата… Или кон сопствената убавина! Како и да е припадничките на понежниот пол се подготвени на многу нешта што мажите „не би ни на сон“, само за убаво да изгледаат.  Особено оние, познатите од јавниот живот, а најмногу од естрадата. Па не попусто се вели: „Лицето продава, а телото само ти ја крева цената… Гардеробата, обувките, шминката и фризурата се само „аксесорис“.

Тоа оддамна и е јасно и на Викторија Лоба, па новопечената Македонка по државјанство, знае што треба да направи ден пред викенд… Без оглед дали за викендот има настап во некој клуб, дискотека, локал… или по дома!

Лоба добро знае дека секогаш треба да си подготвен добро да изгледаш. Оти не знаеш шрто може да те изненади! Затоа и реши….  да се вакумира!

При тоа уште и да се стави на различна радиофреквенција од оние, на кои и ги пуштаат песните по радијата! Како ланскиот хит – „Дојди“! И Лоба им отиде! А нивните вешти раце и технологија ја направија како нова!

Па така „вакумирана“ и фреквентно-антицелулитна, пејачката покажа  како се чувствува по третманот, во какво расположение се наоѓа.

„Какво расположение – такво положение“ – велат. А како што можете да видите, Викторија положена по цела траекторија, среќна и насмеана, желно сонува уште еден викенд од соништата… Па макар бил и по дома!

Останати вести од Радио Милева