Промотер

Виктор Апостоловски и Хорн Метју со заедничко „Извинување“ (ВИДЕО)

Виктор Апостоловски и Хорн Метју  со заедничко „Извинување“ (ВИДЕО)

„My Apology или „Моето извинување“ е насловот на штотуку објавената соработка на нашиот Виктор Апостоловски и американскиот колега Хорн Метју или Јанг Гифтед, чие видео се снимаше токму овде, во Македонија.

Музичарите ги споил американскиот продуцент Ерик Карлсон, кој е и автор на музиката, а видеото е дело на Борнео Седеу Нишевиќ.

„Сите правиме грешки во животот. Некои од најголемите грешки што сум ги направил беа со љубовта на мојот живот. Ова е моето извинување за тебе, љубовта на мојот живот. Се надевам дека ќе го прифатиш и ќе знаеш дека навистина го мислам тоа…“, напиша Хорн во описот за новото видео.

Како изгледа и звучи оваа прва американско-македонска соработка на Виктор и Хорн дознајте во продолжение.