Живот и Стил

(ВИДЕО) За само пет евра ја ставаат главата во устата на крокодил

(ВИДЕО) За само пет евра ја ставаат главата во устата на крокодил

Двајца авантуристи секојдневно ги ризикуваат своите животи за само пет евра, тие ги ставаат нивните глави во устата на крокодили во тајландски зоолошката градина.

Пред збунетата публика, тие извршуваат неверојатниточки, иако еден покоен шоумен од истата зоолошка градина го загуби животот, бидејќи крокодилот му за изеде главата.

И покрај очигледните опасности, многу луѓе секоја година се пријавуаат за оваа работа.

извор:попара.мк