Радио Милева

(ВИДЕО) Во „Ѕвездите на Гранд“ се појави двојничка на Карлеуша – пејачката шокирана!

(ВИДЕО) Во „Ѕвездите на Гранд“ се појави двојничка на Карлеуша – пејачката шокирана!

Во новата емисија на „Ѕвездите на Гранд“ ќе се случува таков хаос, што нема да ве остави рамногушни да не погледнете, секако доколку сте верни гледачи на ова музичко шоу. Имено, на сцената се појави девојка која сакаше да ја имитира Карлеуша.

„Директоре, директоре, сега ќе настапи Јелена Карлеупа“, кажа Саша Поповиќ низ насмевка, а кога девојката се појави во студиото, прва беше шокирана ЈК.

„Зарем јас вака изгледам?“, праша Јелена

А Попович како од топ и одговори:

„Само имаш поголем задник, но отприлика, тоа е тоа!“

Погледнете:

Останати вести од Радио Милева