Живот и Стил

(ВИДЕО) Вака се славеше Нова година во 1967 во Скопје

(ВИДЕО) Вака се славеше Нова година во 1967 во Скопје

На неколку дена до најлудата ноќ во годината, се потсетуваме како се славело во Скопје пред 50 години.

Извор : Засе.мк