Промотер

(ВИДЕО) „Ти си таа“ – новата песна на Гуру Харе и „Нокаут“

(ВИДЕО) „Ти си таа“ – новата песна на Гуру Харе и „Нокаут“

Новото музичко парче откинато од непресушната инспирација на Гуру Харе и „Нокаут“ во нивното музичко студио е „Ти се таа“.

Овој пат Гуру Харе се потпишува како автор на музиката и текстот, додека аранжманот и продукцијата се на Никола Перевски – Пере.

Придружните вокали се на Михаела Перевска – Миа, ќерката на Пере, Трајко Симоновски гостува на бас, Бојан Перевски на усна хармоника, братот на Пере, а миксот и мастерингот се направени во студиото „Тралала“.

За се да биде спакувано како што треба се снимаше и видео спот чија реализација е на режисерот Јован Куциновски.

Погледнете:

Останати вести од Промотер