Љубов и Секс

(ВИДЕО)Таа знае што сакаат мажите: Оваа русокоса легнала со 10 илјади клиенти во кревет!

(ВИДЕО)Таа знае што сакаат мажите: Оваа русокоса легнала со 10 илјади клиенти во кревет!

Гвинет Монтенегро има 39 години и во својот живот имала секс со повеќе од 10 илјади мажи. Кога имала 18 години, оваа Австралијанка била жртва на масовно силување и животот драматично и се променил по трагичниот и брутален настан. Прво била стриптизета, а на 21 година за првпат имала секс за пари.

-Тоа беше како дрога. Добивав по 1000 евра по ноќ. Купував автомобили, дрога, облека, вели Гвинет.

На 29 првпат размислувала да ја напушти таа работа и сакала да стане пилот. Но леларите и пронашле заболување на бубрегот па повторно почнала како ескорт дама. Како секс работничка завршила на 33 години. Напишала книга во која зборува за својот живот, работата и сексот. Во неа опишува што сакаат клиентите.

-Многумина мажи сакаат контрола и внимание. Денес повеќето не се чувствуваат маженствено. Не знаат како да се постават. Ретко кој од моите клиенти сакаше чудни и необични игри, вели Гвинет Монтенегро.