Живот и Стил

(ВИДЕО) Срна остана заробена во замрзнато езеро, а потоа се случи пресврт

(ВИДЕО) Срна остана заробена во замрзнато езеро, а потоа се случи пресврт

Преслатка срна била заробена во едно замрзнато езеро и никако не можела да се спаси и да стигне до копното.

Сепак оваа срна била спасена од овој пожарникар кој и помогна да стигне до копното и да продолжи по својот пат, погледнете.

извор:сител.мк