Живот и Стил

(ВИДЕО) Решил да го исече старото стебло во дворот, а кога завршил сите останале без зборови!

(ВИДЕО) Решил да го исече старото стебло во дворот, а кога завршил сите останале без зборови!

Овој човек имал старо стебло во дворот. Наместо да го отсече и отстрани, тој зел моторна пила и направил вистинско ремек-дело.

Кога почнал со работа, никој не знаел што сака да направи, а кога завршил сите биле импресионирани.

извор:попара.мк