Живот и Стил

(ВИДЕО) Побрзо и полесно: Нова техника за правање палачинки

(ВИДЕО) Побрзо и полесно: Нова техника за правање палачинки

Низ социјалните мрежи деновиве се споделува едно видео кое покажува нов начин за печење на палачинки.

Потребно е многу време да направите поголема количина, а чинијата брзо ќе остане празна.

Палачинките некој ги јаде со крем или џем, друг сака солени палачинки.

Низ социјалните мрежи деновиве се споделува едно видео кое покажува нов начин за печење на палачинки.

Се е исто, освен еден мал детал. Свртете го тавчето.