Радио Милева

(ВИДЕО) По жешката Теа Таировиќ, учесничката Моника од Виена е бомбата во „Ѕвездите на Гранд“

(ВИДЕО) По жешката Теа Таировиќ, учесничката Моника од Виена е бомбата во „Ѕвездите на Гранд“

Моника Ивкиќ која живее во Виена, родум од Градача е позната пејачка, со оглед на тоа што заврши четврта во германскиот Суперстар, а во „Ѕвездите на Гранд“ е прв пат.

По нејзината интерпретација таа ги доби сите седум гласови,

„Ти се некој кој е роден за оваа работа. Жал ми е што порано не си дошла овде“, кажа Јелена.

„Ајде малку да бидеме посериозни и да престанеме да коментираме, кој се напали а кој не. Главата боли додека девојката пее и е сериозен кандидат за во финале“, додала Марија.

Мораме да признаеме дека девојката располага со одлични вокални способности.

Погледнете го видеото.

Останати вести од Радио Милева