Радио Милева

(Видео) Парична казна за Луна Џогани: Непочитувањето на основните правила ќе ја чинат скапо!

(Видео) Парична казна за Луна Џогани: Непочитувањето на основните правила ќе ја чинат скапо!

Луна Џогани доби парична казна во „Задруга“, а како блогерка, неделно добива голема сума на пари.

Ќерката на познатата пејачка Анабела и денсерот Гаги Џогани е казнета поради непочитување на основните правила на “Задруга”, а покрај неа беа казнети и Марија Ана, Маца, Бане, Тома, Зорана, Надежда, Војке, Мина, Сара и Џексон, поради спиење во текот на денот

Во продолжение погледнете го и видеото:

Останати вести од Радио Милева