Мегафон

ВИДЕО: Нова македонска ТВ серија, „Македонија“

ВИДЕО: Нова македонска ТВ серија, „Македонија“

Нова телевизиска серија наскоро почнува да се емитува на една од телевизиите. Се работи за ТВ Серијата насловена „Македонија“, која според промотивното видео кое денеска премиерно беше објавено на јутуб, има историска тематика но во исто време се испреплетува со настани од современото живеење.

Во видеото дознајте „Што е Македонија?“

-Што е Македонија? Македонија е љубовна приказна, има две приказни, две љубови, и двете се мои. Во едната си ти, а јас оној кој беше сакан, па макар и вака, на самиот крај. Нека биде среќен крај…

Останати вести од Мегафон