Живот и Стил

(ВИДЕО) Најлошата патничка во авион: „Одвратно, морав да ја гледам таа ситуација цели 20 минути“!

(ВИДЕО) Најлошата патничка во авион: „Одвратно, морав да ја гледам таа ситуација цели 20 минути“!

Патничката во еден авион во Русија „фатила“ жена која ги суши гаќите на детето над своето седиште.

И додека во авионот никој не реагирал, снимката налутила многу луѓе на социјалните мрежи.

Судејќи по описот на снимката, жената гаќите ги држела под вентилацијата околу 20 минути и некој не се жалел.

„Стјуардесата се смееше“ пишува.

извор:таратур.ком