Живот и Стил

(ВИДЕО) На таванот нашол кутии кои сопругата ги криела 40 години: Кога ги отворил…

(ВИДЕО) На таванот нашол кутии кои сопругата ги криела 40 години: Кога ги отворил…

Правилото дека во брак не треба да се крие ништо од партнерот, ако тоа може да се смета за тајна кај оваа двојка.

Но, како по правило – секоја тајна некогаш ќе излезе на виделина.

Оваа жена цели 40 години на таванот складирала картонски кутии.

Имено, тој секој ден откако се запознале ѝ пишувал по едно љубовно писмо. Понекогаш дури и на салфети, но секогаш добивала по едно.

Нејзиниот сопруг не можел ни да замисли дека таа вака уредно и внимателно ги чува.

Погледнете ја оваа внимателна љубов: