Радио Милева

(ВИДЕО) Моќна како и секогаш: „Није љубав то“ – новата песна на Марија Шерифовиќ ќе ве наежи до болка!

(ВИДЕО) Моќна како и секогаш: „Није љубав то“ – новата песна на Марија Шерифовиќ ќе ве наежи до болка!

 

Ни популарност, ни слава, ни пари не можат да ги  надоместат важните моменти во животот на моите најдраги луѓе. Оттаму потребата ова да го споделам со вие кои ме чекавте тогаш кога сакавте својата радост и тага да ја споделите со мене, вечно отсутна. Вам ви ја посветувам оваа песна, и кога пеам како да гледам се она на кое не присуствував, секогаш на должност и никаде друго. Секаде само не таму каде сакав да бидам, гласи описот на Марија Шерифовиќ за новиот спот и песна  насловена „Није љубав то“, а посветена на нејзините најблиски. Како и секогаш, моќна и длагоко емотивна…

Погледнете:

https://www.youtube.com/watch?v=VEm9AOujYIM

Останати вести од Радио Милева