Живот и Стил

(ВИДЕО) Македонка целосно оздравела од рак во 4-ти стадиум со едноставен рецепт!

(ВИДЕО) Македонка целосно оздравела од рак во 4-ти стадиум со едноставен рецепт!

Се користи вар во каменеста форма, 500 грама негасена вар.

Се става во 5 литри ладна вода во сад или тенџере (да не биде росфај).

Се остава да отстои од 12 до 24 часа, потоа се процедува, а исцедената вода се пие. Остатокот од варта се фрла.

Се пијат 200 мл (една чаша) два пати дневно:

-рано наутро на празен стомак, потоа три часа не се јаде ништо.

-втората чаша се пие после 12 часа, исто на гладен стомак.

Важно: после пиењето на варовата вода не се јаде и не се пие ништо следните три часа! Доколку се има потешкотии со вкусот, на тие 200 мл се додаваат 50 мл јогурт.

Третманот трае 3 до 6 месеци. Може да го пијат луѓе кои имаат рак, леукемија и други потешки заболувања, но и здрави луѓе.

извор:сител.мк