Радио Милева

(ВИДЕО) Луна и Слоба го „тресеа креветот“ за новогодишната ноќ!

(ВИДЕО) Луна и Слоба го „тресеа креветот“ за новогодишната ноќ!

Новогодишната журка во реланото шоу „Задруга“ беше вистинска прилика учесниците да се опуштат во заедничко друштво.

Љупка Стевиќ и Мишо Лагуна се погрижија за добрата атмосфера, а микрофонот во еден момент го зема и Викторија која ги запеа своите хитови.

Сепак, Луна и Слоба имаа други планови.

Во еден момент двајцата ја напуштија забавата и заминаа во кревет. Што правеа под покривачот, погледнете во видеото кое следи:

Останати вести од Радио Милева