Радио Милева

(ВИДЕО) Кога тој пееше сите ронеа солзи: Марко Бошњак повторно го разнежни Балканот!

(ВИДЕО) Кога тој пееше сите ронеа солзи: Марко Бошњак повторно го разнежни Балканот!

Веруваме дека сите се сеќавате на талентираното момченце Марко Бошњак кое го воодушеви Бакланот со својот неверојатен вокален талент во детското регионално музичко шоу „Пинкови ѕвездички“.

Иако помина доста време оттогаш, публиката не го заборави, а ниту тој не застана со музиката и желбата да биде познат пејач.

Чудото од дете, како што сите го нарекуваа за време на музичкото шоу, повторно ја изненади и разнежни јавноста со изведбата на песната „ Да је туга сњег“, од Дино Мерлин.

Иако видеото е поставено на интернет каналот Јутјуб пред само два дена, истото веќе има повеќе од 200 илјади прегледи.

Погледнете:

Останати вести од Радио Милева