Радио Милева

(ВИДЕО) Ќе ви го стопи срцето: Омер и срвшеницата објавија видео од породилиште!

(ВИДЕО) Ќе ви го стопи срцето: Омер и срвшеницата објавија видео од породилиште!

Најпосакуваниот популарен турски актер , Бариш Ардуч, неодамна стана чичко на внук од неговиот постар брат Онур, кој со својата сопруга го добија првото дете.

Бебенцето го доби името Аслан, а неколку дена по неговото доаѓање на свет, на социјалните мрежи се појави видеото од денот на породувањето.

Во пододилиштето се двајцата браќа на Бариш, Озге, мајката и снаа на актерот, како и неговата девојка Гупсе Озај.

Овој емотивен и интимен чин го гледате во продолжение:

A post shared by gupiask (@gupiask) on

 

Останати вести од Радио Милева