Радио Милева

(ВИДЕО) Карлеуша во улога на натпреварувачка ја запали сцената на „Ѕвездите на Гранд“!

(ВИДЕО) Карлеуша во улога на натпреварувачка ја запали сцената на „Ѕвездите на Гранд“!

Саша Поповиќ ја предизвика Јелена Карлеупа во „Ѕвездите на Гранд“ да отпее една од своите песни во живо, откако двајца од учесниците освоија само по еден глас поради трема.

Јелена секако го прифати предизвикот и распали на сцената. Саша тврдеше дека не фалширала, а пак Босанац не се сложи во тоа.

-Ти пред се сакаш убави жени, му кажа Босанац.

Сепак, Карлеуша како со коментари така и со настапот каде ја отпеа „Управо остављена“, направи шоу.

Останати вести од Радио Милева