Љубов и Секс

Видео: Како изгледаат обичните луѓе кога испробуваат секс пози од магазините

Видео: Како изгледаат обичните луѓе кога испробуваат секс пози од магазините

Магазините и порталите постојано се обидуваат да ни откријат некои нови, заводливи, страствени пози во сексот со кои гарантираат “експлозии”, достигнување на врв кој ќе го паметите, кој ќе трае. Но, како сето тоа изгледа во реалноста?

Некои секс пози се едноставни, други изгледаат како да можат да бидат изведени од гимнастичари. Поради тоа погледнете ги видеата во кои обични луѓе се обиделе да ги ископираат овие “фори” од магазините. За некои од нив се измачиле, но и добро се забавувале.

Дали вие некогаш сте се обиделе да пробате некои пози од магазините? Какви се вашите искуства?

Извор: Точка.мк