Радио Милева

(ВИДЕО) Го затресе задникот: Ќе ви треба таблета за смирување по ова видео на Карлеуша!

(ВИДЕО) Го затресе задникот: Ќе ви треба таблета за смирување по ова видео на Карлеуша!

Јелена Карлеуша по кој знае кој пат ја „изненади“ јавноста на социјалните мрежи, односно преку нејзиниот профил на Инстаграм.

Овој пат предност му даде на својот задник, кој мора да се признае дека изгледа и повеќе од добро.

Доказ за тоа се овие неколку фотографии кои не ги препорачуваме на лица со срцеви проблеми и крвен притисок.

Останати вести од Радио Милева