Радио Милева

(ВИДЕО) Драма во „Задруга“: Луна Џогани во тешка состојба итно пренесена во болница!

(ВИДЕО) Драма во „Задруга“: Луна Џогани во тешка состојба итно пренесена во болница!

Луна Џогани паднала во несвест и итно е пренесена во ургентен центар. На Луна и станало лошо откако Милјана Кулич и кажала дека сепак Слоба ја сака Кристина.

Подоцна е почнала расправа помеѓу Слоба и Милјана во која се вмешале и другите од „Задруга“. Луна била во тешка состојба, а нејзе ја тешеа Бане Чолак, Бошко Радоњиќ и Зорица Марковиќ.

Душко и кажа дека не смее толку да се нервира, бидејќи ке добие болест на психичка база и ќе го уништи својот живот.

Но Луна продолжи неуштешно да плаче а потоа почна и да повраќа, а Зорица видела дека повраќа крв.

Кратко потоа Луна се онесвестила, па се повикале брза помош и итно е пренесена во болница.

Погледнете што точно се случуваше во „Задруга“.

Останати вести од Радио Милева