Мегафон
Одлична

(ВИДЕО) Да ти е ќеф што е наша: Згодна баба од Куманово ја запали сцената на „Никад није касно“

(ВИДЕО) Да ти е ќеф што е наша: Згодна баба од Куманово ја запали сцената на „Никад није касно“

Татјана Јовановска од Куманово го запали студиото на регионалното музичко шоу „Никад није касно“ со својата енергија, глас, но и со изгледот.

Оваа 45 годишна кандидатка доби комплимент од Рада Манојлоиќ дека е вистинска мачка, а кога слушна дека на 39 години станала баба, жирито занеме.

-Еве ви рецепт за младост. Завршете убаво училиште, веднаш стапете во брак и видете како ќе изгледате на 45 години, кажа Жика Јакшиќ.

-Кога се ќе почнете навреме, вака изгледа една баба, а кога не, вака изгледа еден тато, кажа Саша Милошевиќ алудирајќи на себе и на тоа дека на 47 години стана татко.

Татјана пред публиката и жирито се претстави со „Пут путујем“ од групата „Магазин“ на чии први тактови Рада и Жика веднаш заиграа.

Инаку,Татјана на сецаната блесна во темно зелена тоалета во која ја истакна својата става, имаше прекрасна фризура и едноставно изгледаше како вистикска ѕвезда.

Таа живее во Куманово и има свој бутик, а музиката е само нејзино хоби, но веројатно се досега откако го освои регионот.