Живот и Стил

(ВИДЕО) Четиричлено семејство живее во 22 квадрати- внатре е вистински рај

(ВИДЕО) Четиричлено семејство живее во 22 квадрати- внатре е вистински рај

Во денешно време луѓето сакаат големи станови и куќи, но има семејства кои знаат да направат мал, удобен и функционален рај и од малите куќи и станови.

Четиричлено семејство живее во 22. квадрати. Парот мислел дека кога ќе има деца ќе се преселат во поголема куќа, но потоа се премислиле, а еве и зошто.

извор:курир