Радио Милева
принова

Вељко Ражнатовиќ проговори за проширување на семејството: „Работиме на тоа, сакам да имаме пет, шест деца“

Вељко Ражнатовиќ проговори за проширување на семејството: „Работиме на тоа, сакам да имаме пет, шест деца“

Боксерот и синот на Цеца Ражнатовиќ, Вељко Ражнатовиќ вели дека планира проширување на семејството со Богдана Родиќ.

„Работиме на тоа. Јас би сакал да имаме 5,6 деца. Сите Срби треба работиме на наталитетот за да исчезнеме како народ“, вели Вељко.

Тој откри и каква е Ражнатовиќ како баба.

„Таа е многу внимателна, го разгалува Жељко повеќе од мене и Богдана. Ние сме малку построги. Ќе го пратиме детето кај Цеца на два дена и ќе се врати разгалено. Со мене не беше толку попуштлива“, вели боксерот.

Инаку, Вељко и Богдана впловија во брачните води во 2019 година, а во 2020 стана родители на синот Жељко.

Останати вести од Радио Милева