Радио Милева
морал да одмара

Вељко Ражнатовиќ на прославата кај Мирко Шијан присуствуваше само 15 минути, еве зошто

Вељко Ражнатовиќ на прославата кај Мирко Шијан присуствуваше само 15 минути, еве зошто

 

Синот на Гоца Божиновска, Мирко Шијан и неговата избраничка Бојана Родиќ вчераа го добија своето прво дете, синот Зоран.

По тој повод, Мирко организираше и голема прослава на која се појавија и познати личности,

Вељко Ражнатовиќ, сопругот на сестрата на Бојана, присуствуваше на прославата само 15 минути.

Брзото заминување на Вељко и неговото нерасположение не беа познати, но како пишува ало.рс, Вељко си заминал поради одложениот боксерски натпревар и повредата со која се здобил за време на една борба.

Како што објави спомнатиот сајт, не станува збор за сериозна повреда, но боксерот мора да одмара.

Ражнатовиќ не се огласи по повод овие пишувања.

фото: Ј.М.И/рас србија/ е сток/ часлав вукојиќиќ

Останати вести од Радио Милева