Живот и Стил

Ве предизвикуваме да го пронајдете сокриеното машко лице за помалку од 5 секунди

Ве предизвикуваме да го пронајдете сокриеното машко лице за помалку од 5 секунди

На оваа оптичка илузија се крие машко лице. Можете ли да го забележите за помалку од пет секунди?

Тестирајте ги своите перцептивни способности со помош на оваа оптичка илузија.

Ова е винтиџ фотографија на рускиот уметник Игор Лисенко, кој бил експерт за надреална уметност.

На сликата се гледа жена во жолт фустан, а гледајќи во нејзиниот видно нагласен стомак, можете да претпоставите дека е бремена.

На оваа слика, покрај трудница во жолт фустан, има машко лице кое не се гледа на прв поглед.

Треба да го пронајдете машкото лице за помалку од пет секунди, а со тоа ќе ја тестирате вашата интелигенција и вештини за набљудување.

Доколку не успеавте да го пронајдете лицето на мажот, погледнете го решението подолу во статијата.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.