Љубов и Секс

Ве копка: Ова се неколку знаци дека се уште не ја преболел поранешната!

Ве копка: Ова се неколку знаци дека се уште не ја преболел поранешната!

Ниту една жена не сака да биде во сенка на поранешните девојки на нејзиното момче.
Дали ја кажува вистината дека ја преболел поранешната девојка? Еве знаци дека се уште пати по неа:

Ја брани пред другите

Иако му го скршила срцето и повредила, тој не дозволува никој да зборува лошо за неа и сепак смета дека е совршена?

Ја споменува секој ден

Дури и ако зборува за тоа колку е напната или незначајна, тој се уште генерира силни емоции и размислува за неа секој ден.

Тој избегнува секаков разговор за неа

Човек кој навистина ја избришал својата поранешна љубов нема да има проблеми да разговара со вас за болката што ја претрпел или да се споменува тука и таму во една од неговите стари приказни. Но, ако постојано избегнува таков разговор, тоа може да биде знак дека тој сѐ уште не ги расчистил своите чувства кон неа.

Неговата поранешна девојка стана негов најдобар пријател

Нема ништо лошо во тоа да останете во контакт со поранешниот, напротив, тоа е еден од знаците дека сте го преболеле. Но, чудно е по раскинување да станете најдобри пријатели. Тоа едноставно не оди така.

извор:среќа.мк