Промотер

Васил Гарванлиев музички заплива во – „Dangerous waterѕ“ (Лирик ВИДЕО)

Васил Гарванлиев музички заплива во – „Dangerous waterѕ“ (Лирик ВИДЕО)

Васил Гарванлиев викендов го промовираше вториот сингл од албумот „Porcelain Soldier“, со наслов „Dangerous waterѕ“. Песната официјално беше промовирана на негов концерт со Детскиот хор на Чикаго. Васил е автор на музиката и текстот, додека аранжманот е на Owens Mitchell.“

Проследете како звучи и изгледа  „Dangerous waterѕ“ на Васил Гарванлиев: