Радио Милева
помалку е повеќе

Ване Маркоски засука ракави и ја донесе празничната магија во домот – крајниот ефект оригинален и едноставно совршен (фото)

Ване Маркоски засука ракави и ја донесе празничната магија во домот – крајниот ефект оригинален и едноставно совршен (фото)

ТВ водителот Ване Маркоски реши да се фати за работа и да биде меѓу првите од познатите кој ќе се пофали со новогодишната елка и магија во домот.

Секоја година сведочиме на новогодишниот амбиент во приватниот рај на познатите, а пред крајот на старата година, Ване реши да се фати за работа.

 

Имено, водителот сакаше да биде поразличен од стандардно пластифицирана елка која речиси сите ја имаме, па оваа година се стреми кон природното.

Го избра дрвото кое најмногу му се допадна, одговара на просторот и секако длабочината на неговиот џеб.

Ване сакаше да биде оригунален и во декорацијата, па наместо да претерува со украси, тој се реши да го следи правилото помалку е повеќе, па за декорација употреби само еднобојни светилки, неколку ѕведи и панделки. Ефектот совршен!

фото: Instagram/ vanemarkoski_

Останати вести од Радио Милева