Радио Милева
Задруга 6

Вакво „ријалити секс родео“ ретко се гледа: Александра во жестоката акција јавната врз Иван толку страсно мешаше со задникот, што ниту камерите на „Задруга“ не можеа да ја пофаќаат (ВИДЕО)

Вакво „ријалити секс родео“ ретко се гледа:  Александра во жестоката акција јавната врз Иван толку страсно мешаше со задникот, што ниту камерите на „Задруга“ не можеа да ја пофаќаат (ВИДЕО)

По првата жестока тепачка во реалното шоу „Задруга 6“, падна и првиот уште пожесток секс.

Имено во текот на ноќта „креветот го лулаа“ Александра Момчиловиќ и Иван Драгиќ, кои буквално го „истресоа“ каучот во белата палата.

Иако на почетокот на шоуто тие избегнуваа да спијат на споени кревети за да не се зборува за нивниот интимен однос, сепак во текот на минатата ноќ имаа жестока акција во пабот.

Данијел Дениќ во еден момент влегол во пабот среде нивната акција.Само се прекрсти кога виде што прават и излегол надвор… за да не биде вишок од типот: Кај што двајца се сакаат, одвишок е трет“.

Во продолжение погледнете како се тресеше троседот под „напаленита задругарка“ и нејзиниот ријалити љубовник:

Останати вести од Радио Милева