Радио Милева
најбогата сопственичка

Вакво нешто нема ниту Драгана Мирковиќ: Пејачката со најголеми гради на српската естрада е сопственичка на 3 стана во вредност од 3 000 000 евра

Вакво нешто нема ниту Драгана Мирковиќ: Пејачката со најголеми гради на српската естрада е сопственичка на 3 стана во вредност од 3 000 000 евра

Пејачката Јана Тодоровиќ купила уште два стана во елитна населба во Белград, пренесува екипата на „Папарацо лов“ откако неколку дена ја следеле пејачката.

Секој од становите чини повеќе од милион евра, така да покрај едниот стан кој претходната година го доби подарок од својот свекор. Пејачката сега поседува недвижности во вредност од 3 милиони евра.

Засега, таа живее во својата куќа, а бидејќи работата на зградата е прикрај, таа заедно со семејството ќе се пресели во дуплекс.

Инаку, претходната година таа доби стан од 150 квадрати од нејзиниот свекор кој чини 1 368 600 евра и така стана сопственичка најбогати недвижности во Србија.

За потсетување, Јана важи за „најбогато“ омажена пејачка на естрадата. Нејзиниот свекор има разни бизниси во Германија, како и неколку фирми ширум светот.

Останати вести од Радио Милева