Радио Милева
емотикони

Вака воодушевената ќерка на Цеца му ја честиташе веридбата на својот брат (ФОТО)

Вака воодушевената ќерка на Цеца му ја честиташе веридбата на својот брат (ФОТО)

Откако Вељко Ражнатовиќ објави  дека  ќе се вери со својата девојка Богдана Родиќ, неговата сестра Анастасија воопшто не го криеше своето воодушевување.

Анастасија очигледно е пресреќна од убавата вест, па на брат и Вељко и неговата свршеница им честиташе дури и на Instagram, а емотиконите  што ги употребила зборуваат самите за себе.

Останати вести од Радио Милева