Радио Милева
дупка до дупка

Вака Рада Манојловиќ се појави во емисија: Дупка лево, дупка десно, дупка долу… секси тело полуголо! (ФОТО + ВИДЕО)

Вака Рада Манојловиќ се појави во емисија:  Дупка лево, дупка десно, дупка долу… секси тело полуголо! (ФОТО + ВИДЕО)

Пејачката Рада Манојловиќ се појави во последното издание на шоуто на Огњен Амиџиќ – “Ами Џи Шоу” во секси костим кој никого не го остави рамнодушен. Ниту гледачите, ниту водителот!

Рада на почетокот на шоуто, стана и ја покажа својата неверојатна комбинација: едноделен розов комбенизон, светкав како лампион… Дупка лево, дупка десно, дупка долу… секси тело – полуголо!

Останати вести од Радио Милева