Радио Милева
брутална пресметка...

Вака Гоца Божиновска се степа со Весна Ривас во познатото ријалити „Фарма 4“: Навреди, пцости, шлаканици и кубење коси (ВИДЕО)

Вака Гоца Божиновска се степа со Весна Ривас во познатото ријалити „Фарма 4“: Навреди, пцости, шлаканици и кубење коси (ВИДЕО)

Гоца Божиновска пред девет години беше дел од реалното шоу „Фарма 4“ каде меѓудругото имаше и  брутална пресметка со една своја колешка.
Имено, неподносливоста меѓу пејачките Весна Ривас и Гоца Божиновска почна со меѓусебни навреди, а потоа тие се степаа. И двете беа дисквалификувани, но по негодувањето на јавноста, продукцијата ги врати и двете назад, меѓу натпреварувачите.

Во таа прилика Весна Ривас беше исвиркана во студиото, а Гоца Божиновска беше поздравена со овации.

Пред тепачката пејачките си разменија погрдни зборови, меѓудругото која била поголема „ку*ва“, која имала 300 е*ачи, се додека не пукна  првата шлаканица,а не заврши со корнењето коси.

Како изгледаше инцидентот помеѓу Гоца Божиновска и Весна Ривас, проследете од видеото во продолжение:

Останати вести од Радио Милева