Љубов и Секс

Утрински под клима, милина! Водењето љубов може да биде врвно задоволство дури и при високите летни температури

Утрински под клима, милина! Водењето љубов може да биде врвно задоволство дури и при високите летни температури

Го сакаме летото, но кога топлината е неподнослива, размислуваме само за мраз, клима и бранови, а не толку често за секс. Зошто?

Па, не е премногу забавно, бидејќи е лепливо, испотено и жешко! Не дозволувајте високите температури да ве спречат да уживате. Еве како да не експлодирате од топлина, туку само од задоволство.

Допирање под туш

Кога температурите се искачуваат над 30, сексот под чаршави не доаѓа предвид! Зошто би се испотиле кога можете да се разладите. Жешките игри може да се одржат прилично убаво под освежувачки туш. Најдобро од сѐ ќе завршите чисти, разладени и задоволни.

Акција по ѕид

Некои пози на сексот не се најдобриот избор за на топлина. Но, постојат и такви во кои телата не се целосно залепени едни на други, како што е таканаречената кучешка поза. Можете исто така да се пробате секс во стоечка положба наспроти студен ѕид. Во таа положба, телата не се толку испреплетени, така што има повеќе простор за дишење. Избегнувајте ја класичната мисионерска поза додека не залади.

Страст до вентилаторот

За да биде поудобно, отворете ги прозорците широко, вклучете го вентилаторот, соблечете се и започнете акција. Се разбира, климата е најдобрата опција. Во текот на летото, сексот е најдобро да се практикува веднаш наутро или подоцна навечер, кога температурите ќе се намалат малку.

звор: курир.мк