Радио Милева

Успеа да се снајде: Пејачката на Словенија доживеа непријатност на Евровизија!

Успеа да се снајде: Пејачката на Словенија доживеа непријатност на Евровизија!

Претставничката на Евровизија среде својот настап доживеа мала непријатност, но успеа да се снајде.

Додека 28 годишната, Леа Сирк ја изведуваше својата песна „Благодарам, не“, во салата ја снема матрицата.

Публиката мислеше дека станува збор за пропуст на организацијата, а пејачката почна да прашува што станува со музиката.

„Што е со музиката? Може ли да пуштите музика?

Леа ја замоли публиката со аплауз да и дава ритам.

Ова мала непријатност не ја спречи пејачката да се пласира во финалето.

Останати вести од Радио Милева