Радио Милева

Уште ова не го видовме: Учесничка во реално шоу јадеше храна од ѓубре! (видео)

Уште ова не го видовме: Учесничка во реално шоу јадеше храна од ѓубре! (видео)

Ако мислевте дека се сте виделе во реалното шоу, се лажете. Учесничка во „Парови“, Мирјана Праизовиќ и Снежана Јовиќ предизвикаа скандал во реалното шоу.

Кавгата започнала кога Снежана подготвила храна и не дала на Мирјана да јаде.

  • Не ми паѓа на памет да и дадам да јаде, оди подготви си сама – изјави Снежана.

Но, откако Мирјана почнала да инсистира, Снежана станала и ја фрлила хрната во ќеса за ѓубре.

Она што ги шокира сите е тоа што Мирјана ја зела ќесата и почнала да јаде од неа.

Останати вести од Радио Милева