Радио Милева
одлука во нејзина корист

„Уште една победа“: Јелена Карлеуша ја доби Цеца на суд, фолк ѕвездата ќе треба да и ги плати судските трошоци

„Уште една победа“: Јелена Карлеуша ја доби Цеца на суд, фолк ѕвездата ќе треба да и ги плати судските трошоци

Јелена Карлеуша деновиве во е во центарот на вниманието поради наводниот скандал кој се случи на Божиќ кога наводно Јелена го пријавила Душко Тошиќ за семејно насилство и наводно и удрил шлаканица.

Исто така медиумите пишуваа дека наводно Јелена го молила Душко да одат заедно во Дубаи каде таа има настап. По овие пишувања се огласи и Карлеуша која истакна дека доколку не престанат со објавување на лаги ќе ги тужи медиуми.

Добро познато е дека Карлеуша и Цеца постојано се на суд и се судат.

Јелена сега објави дека тужбата на Ражнатовиќ е одбиена и дека Цеца треба да ги плати судските трошоци од износ 109.500, 00 динари.

фото: трачара/инстаграм

Останати вести од Радио Милева