Вистаграм

Уметнички идеи за резба на овошје

Уметнички идеи за резба на овошје

Ако сте љубител на овошјето и на уметноста можете да се инспирирате од следниве фотографии.

Резбата на овошјеto како скулптурa  е доста популарна. Овошјето може да биде уникатно и обработено со резба, на свој начин,  со различни облици, форми и дизајни.

Ви издвојуваме неколку уникатни фотофрафии :