Радио Милева
ќе ги забавува учесниците

Учесниците пресреќни бидејќи ќе ги забавува познатата ѕвезда: Милица Тодоровиќ ќе биде дел од новото реално шоу „Бар“

Учесниците пресреќни бидејќи ќе ги забавува познатата ѕвезда: Милица Тодоровиќ ќе биде дел од новото реално шоу „Бар“

Во првото вклучување на реалното шоу „Бар“ на курир телевизија, учесниците открија дека на првата забава во петок ќе ги забавува Милица Тодоровиќ.

-Што мислите дека ни доаѓа ѕвездата Милица Тодоровиќ, праша водичот Лука

Учесниците веднаш го запејаа хитот „Три чаши“ на Тодоровиќ и прокоментираа дека таа е една од најдобрите риби на естрадата.

-Таа победи во „Ѕвездите на Гранд“, се сеќавам на нејзината врска со Петар Стругар и приказната за коњот, изјави Кристина Станковиќ.

„Бар“ е прво реално шоу кој е заснован на бар кој навистина постои, со вистински учесници, со вистински гости. Учесниците на „Бар“ мора да работат и од заработеното да живеат. Учесниците имаат задача да ја разработат работата во „Бар“, да привлечат гости, да ги анимираат со нивните настапи,  и од „Бар“ да направат најпознато кафуле во градот.

фото: Дамир Дервишагиќ/принтскрин курир телевизија/инстаграм

Останати вести од Радио Милева