Радио Милева
„луда ТВ куќа“?

ТВ водителот Дејан Станковиќ – „Крал“, уредниокот на ТВ „Хепи“, Миломир Мариќ го казнувал за „возбуда пред камери“: За „спонтана ерекција“ му одбивал 20% од плата! (ФОТО)

ТВ водителот Дејан Станковиќ – „Крал“, уредниокот на ТВ „Хепи“, Миломир Мариќ го казнувал за „возбуда пред камери“: За „спонтана ерекција“ му одбивал 20% од плата! (ФОТО)

Поранешниот водител на популарното шоу „Луда куќа“ кое се прикажуваше на ТВ „Хепи“, им соопштил на своите следбеници  не така добра вест, иако истата е од неговото ТВ водителско минато.

Имено, Дејан Станковиќ – „Краљ“ обзнанил дека главниот уредник на „Хепи“ телевизија, Миломир Мариќ, му одбивалл 20 отсто од платата во неколку наврати.

Односно секогаш кога водителот евидентно ќе се  се возбудел штом стапи во контакт, поточно има допир со некоја од згодните пејачки на сцената, од оние  кои гостувале во емисијата, што наводно се забележувало во кадарот и за многу гледачи наводно било непримерно.

„Миломир Мариќ ми одземаше 20 проценти од платата секогаш кога јас како водител пред неколку години во емисијата „Шоуто на Крал-от“ на Хепи ТВ , честопати доживував ерекција при допир со пејачките кои ми гостуваа, што може да се види и од приложените фотографии. Никогаш порано не сум го открил ова, но бидејќи не работам  на телевизија веќе неколку години, решив за прв пат да ги откријам тешкотиите низ кои минував како водител на една од најгледаните емисии во она  време“.

Овој факт Крал го криел со години, а бидејќи извесно време не е на екраните, не гледал причина зошто би ги криел од гледачите, семејството и пријателите за маките низ кои поминал како водител на една од најгледаните шоу емисии според сите параметри во тоа време.

Фото: Инстаграм принтскрин/dejanstankovickralj

Останати вести од Радио Милева