Живот и Стил

Три трендови ќе доминираат на улиците оваа зима

Три трендови ќе доминираат на улиците оваа зима

Многу трендови ќе се одразат во 2022 година или барем нејзиниот почеток.

Удобно и враќање на старите трендови би било еден од главните описи на модата за годината која наскоро ќе ја оставиме зад нас. Уличната мода ја постигна таа опуштена елеганција, едноставност и добри кроеви. Зимата сѐ уште не е започната во календарот, но надвор е забележана, па се прашуваме која гардероба да ја подготвиме за наредниот период.

Зимска мода

Одела

Вреќасти панталони

Високи чизми

извор: попара.мк