Љубов и Секс

Три пози во сексот поради кои мажот ќе ве обожава

Три пози во сексот поради кои мажот ќе ве обожава

Иако мажите обожуваат секс во секоја смисла, постојат одредени пози кои ќе ги возбудат повеќе отколку што замислуваат, а се благодарение на игрите во кои доминира нивното его.

Истражувањето покажа дека жените најмногу се возбудуваат со текот на предиграта, а омилена поза за постигнување оргазам е популарната мисионерска, затоа што тогаш се чувствуваат најстраствено.

Секс под туш

Секој маж бара изговор за да види мокро женско тело, посебно ако може да го допира. Повикајте го во туш кабината и дозволете му да ве допира во исто време додека водата нежно ве масира по кожата. Ако имате огледало во купатилото, слободно гледајте се во него. Неговата самодоверба ќе биде посилна кога ќе види дека одлично ви оди.

Орален секс

Ова не е некоја поза, но секако може да послужи. Ако мажот покажува интерес да го разбудите со орален секс, и немате ништо против, исполнете му ја фантазијата и подигнете му го егото. Ќе се почувствува неодоливо.

Напредна мисионерска поза

Иако постојат многу варијации на темата, машкото его го подига онаа во која тој може да види што работи. Префрлете ги вашите нозе на неговите рамена, а тој нека се потпре на дланките покрај вас. Погледот на самиот чин и истовремено вашиот израз на лицето, на мажот делуваат стимулативно, а вашите воздишки зборуваат 1.000 зборови.

Извор: Локално.мк