Живот и Стил

Три бои кои ќе бидат во тренд оваа зима

Три бои кои ќе бидат во тренд оваа зима

Едно од неизбежните парчиња без кое не можеме да ја замислиме есента, но и зимата, секако е капутот.

Иако неутралните и земјените бои се носат во постудените денови, капутите во светли и живи бои можат да бидат исто толку ефективни.

Три бои кои не се вклопуваат во класичните нијанси за време на сезоната есен-зима се жолтата, црвената и кралско сината.
Предноста на овие бои е што лесно може да се комбинираат со црна, беж и кафена, како и со други нијанси кои се популарни кога доаѓаат постудените денови.

Жолта

Црвена

Кралско сина

извор: попара.мк

фото: пинтерес

Останати вести од Живот и Стил