Радио Милева
како неа во „задруга“ нема друга

Тргна да му раскине, па му легна: Миљана Кулиќ прво го јавна Зола, па се рашири под него гола! (ВИДЕО)

Тргна да му раскине, па му легна: Миљана Кулиќ прво го јавна Зола, па се рашири под него гола! (ВИДЕО)

Откако ја надмина депресијата и нервното растројство по обидот да се самоубие со пиење голема доза антидепресиви, Милјана Кулиќ се обиде да се раздели од поранешното момче Лазар Чолиќ – Зола, но на крајот сепак им „подлегна“ на страстите. Нејзината неодолива и непресушна желба за секс по секоја цена преовлада, па Милјана и Зола влетаа во жешка акција под прекривката!

Двајцата се пикнаа под прекривката, ама беше  јасно е дека имаат интимни односи.

Зола и Милјана  толку многу се занесоа во игрите за возрасни, што се слушаша во дури и преку ѕидот во другата соба кога таа постојано викаше: „Ајде, брзо… не можам да чекам, ајде…!

Впрочем, најдобар сведок е видеото (кликни на жолтиот линк):

 

Останати вести од Радио Милева